Vind het QL Hotel dat bij u past

Let op; uw arts en auto arrangement boekt u via de button onderaan deze pagina en niet via de kalender bovenin de pagina.

Inspirerende heerlijkheid in het Reestdal

In het fraaie Reestdal, gevestigd in een have- zate uit 1753, vindt u Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst. Met ruime suites, een exclusief restaurant en authentieke binnenplaats – waar bij mooi weer wordt geluncht en gedineerd – ademt dit hotel-restaurant een imposante sfeer. Zouden de ooievaars daarom elk voorjaar op hun nest boven op de schoorsteen terugkeren?

In de kasteeltuin, aangelegd in Franse barokstijl, vindt u kunst van vooraanstaande, hedendaagse kunstenaars. Het vroegere koetshuis is omge- bouwd tot een van de zes stijlvolle ontvangstruimtes.
De gewelvenkelder herbergt een mooie collectie wijnen. Er vinden dan ook regelmatig wijnproeverijen plaats. Op het menu veel gerechten met regionale producten; groente, kruiden en vruchten komen zo veel mogelijk uit eigen tuin. In de omgeving is voldoende te beleven. Maak een mooie wandeling door het Reestdal, bezoek het ooievaarsstation De Lokkerij, ga punteren in Giethoorn of zoek naar eeuwenoude hunebedden.

QL Hotel Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst heeft speciaal voor u als lezer van Arts en Auto een speciaal arrangement samengesteld, bestaande uit:

  • 4-gangendiner
  • Kaasproeverij met selectie regionale en nationale kazen met jam van druiven uit eigen tuin
  • Overnachting in een junior suite
  • Uitgebreid Hollands ontbijt

Prijs

  • € 299,- voor 2 personen bij aankomst op zondag tot en met donderdag. € 319 voor 2 personen bij aankomst op vrijdag of zaterdag. Upgrade: luxe suite € 15,- p.p.; grand luxe suite € 30,- p.p. Boekbaar tot en met 31 maart 2021.

Boek nu

Het arrangement is boekbaar van 1 september 2020 tot 31 maart 2021 op basis van beschikbaarheid m.u.v. feestdagen. Alle overige kosten die tijdens het verblijf worden gemaakt, worden volgens werkelijk verbruik doorberekend.