'Vergeet de stress van het dagelijks leven en ontspan'

'Chef-kok Pierre Résimont komt verrassend uit de hoek met zijn klassieke, Franse kookkunsten, eerlijke ingrediënten en perfecte gaartijden'

Seasons

'Meesterkok Imko Binnerts weet hoe je de pure smaken van lekkernijen uit de zee haalt'

Michelin

'De Vollenhoofse pleisterplaats voor smulpapen'

De Stentor

Trakteer uzelf op een QLUB deal


Puur genieten

Pearlcard heeft een samenwerking met QL Hotels & Restaurants. Bij de QL collectie draait alles om culinair genieten én overnachten in kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.

Als member van Pearlcard hecht u waarde aan persoonlijke service en exclusieve topkwaliteit. QL Hotels denken er net zo over en doen niets liever dan u grondig in de watten leggen. Daarom bieden de meeste QL Hotels een QLUB Deal aan.

Met een QLUB Deal bent u verzekerd van een totaalbeleving en dat beetje extra waarde tijdens uw verblijf. Zoals een voortreffelijk diner, een heerlijke overnachting in een karaktervolle kamer en een uitstekend ontbijt. Bovendien wordt u in veel gevallen hartelijk ontvangen met een welkomstaperitief of krijgt u toegang tot de Spa & Wellness.

QLUB Deals zijn exclusief beschikbaar via de website QLhotels.com. Bekijk het aanbod via onderstaande link of vraag uw Pearlcard Manager naar de mogelijkheden.

Bekijk QLUB Deals

Vanwege de huidige pandemie is het aanbod nog gering. Houd de website in de gaten voor de up to date mogelijkheden.