'Wandel met Peter naar de een van de bergtoppen voor een onvergetelijke zonsopkomst en het allerlekkerste kopje koffie. '

'Een van de beste restaurants van Lech'

Gault&Millau

‘In Le Grand Chalet Favre biedt elke kamer een schitterend uitzicht op de Matterhorn’

Knack.be

‘Hier geniet u van weidse uitzichten, wandelroutes en sportfaciliteiten’

Gault&Millau

‘Dit in een historische burg geïntegreerde hotel heeft een bijzondere flair’

Michelin

QL Hotels & Restaurants

wanderlust, enjoyment, great sassy stays

all handpicked by Quality Lodgings - charming by nature

QL Hotels & Restaurants is dé collectie van onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een uitstekende eetgelegenheid vlakbij. Bekijk de QL Hotels & Restaurants collectie en geniet!

De QL Unique Break staat garant voor een aantrekkelijke totaalbeleving met een goed diner, een uitstekende kamer en een aangenaam ontbijt in een van de QL Hotels & Restaurants. Iedere QL Unique Break Deal is individueel samengesteld. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek verblijf. 

 Meer informatie

Inspiratie nodig voor een culinair verblijf bij de beste chefs aan tafel? Ontvang thuis een gratis exemplaar van de QL Gids ter waarde van € 11,45 en betaal enkel € 3,50 verzendkosten.